MENY

01
of
04
Jag heter Olivia

Jag är född på 1900 talet. Låter gammalt men ändå lite coolt. Året var iaf 1986.
Är gift sedan 2009 med min skolkärlek Simon. Vi firar 10årig bröllopsdag i år! Woop woop!
Blev mamma till vår älskade son Sven Justin den 7 augusti 2016 och vår älskade dotter Stina Grace 9 november 2018.
Jag är mamma, faster, moster, lillasyster, dotter, fru och vän.
Vi är bosatta i ett rött litet torp i Floda utanför Göteborg men har köpt en tomt i Lerum där vi är i fullt tjå med att planera vårt drömhem.
Jag tror att Gud skapade världen och att Jesus är hans son.
Jag äälskar att resa.
Jag får energi av att städa.
Dricker bara vatten, mjölk och juice.
Älskar att dansa.

Shall we dance?

Foto av: Maria Lindeskär

Jag har sedan 10 års ålder alltid tagit mycket bilder och förevigat livet. Resor, vardagen, natur, människor och allt där emellan. 2008 fick jag min första bröllopsförfrågan av min svägerska och hennes man. Jag tyckte det var en stor ära och en rolig utmaning. Därefter har det löpt på med vänner och vänners vänner, till random people och så vidare. 2012 startade jag Fotoliv och har fotat över 40 bröllop vid sidan av mitt vanliga jobb. Vi fick vårt första barn 2016 och med lite pusslande med familjelivet så har jag fortsatt utveckla mitt företag och jag hoppas jag även i framtiden får fortsätta sprida min glädje jag känner för fotografi och människor!

Foto av: Maria Lindeskär

MIN FAMILJ!

We Love Hawaii! Hösten 2017 blev drömmen sann. Jag och min lilla familj reste runt på Hawaii i 3 veckor! Hör av er om ni vill ha resetips!=)

Hawaii-181
Hawaii-354
Hawaii-557
Hawaii-589
Hawaii-607
Hawaii-614
Hawaii-631
Hawaii-660
Hawaii-692
Hawaii-835
Hawaii-870
Hawaii-879
Hawaii-925
Hawaii-963
Hawaii-1003
Hawaii-1017
Hawaii-1069
Hawaii-1144
Hawaii-1177
Hawaii-1210
Hawaii-1222
Hawaii-1255
Hawaii-1283
Hawaii-1291
Hawaii-1298
Hawaii-1322
Hawaii-1357
Hawaii-1392
Hawaii-1412
Hawaii-1487
Hawaii-1502
Hawaii-1527

Fina ord från mina kunder:

Malin & Marcus

Bästa tänkbara fotografen som har en otrolig styrka i att få "alla" att känna sig bekväma. Kommer med bra idéer och förslag på hur miljöer och "poser", men samtidigt väldigt inkännande. Olivia tog både förlovningsbilder och var med oss hela bröllopsdagen vilket vi inte kunde vara mer nöjda över. Vilken skatt dessa bilder kommer vara för oss manga år framöver! Så nöjda :)

Emelie & Jonas

"Du upplevdes som en väldigt lugn och säker person vilket gav oss en väldigt trygghet så vi kunde slappna av. Fotograferingstillfället kommer vi alltid minnas som en mysig stund där vi kunde koncentrera oss på varandra. Det kändes som vi hade känt dig länge fast vi bara hade träffats en gång innan bröllopet.
Vi är otroligt nöjda med alla bilder och har gjort en canvas tavla, en förstoring av en bild och en fotobok på alla bilder från dig så vi kan njuta varje dag av bilderna."

Ida & Filip

Men gud, jag vet inte vad jag ska säga, vi är så nöjda med allt. Kommunikationen, din personlighet, dina bilder, vet inte ens var jag ska börja!
Så nöjda med bilderna! Mycket också för att det var så olika typer av bilder, vi har flera fina bilder i olika stilar vilket gör att det känns som att vi verkligen inte saknar någonting. Många vänner som sagt att dina bilder är bland de finaste de sett så ta åt dig :) Verkligen rekommendera för alla jag känner!!

Alexandra & Marcus

"Vi var väldigt avslappnade med dig, lugn och harmonisk som fick oss som brudpar att också vara harmoniska och njuta av varenda ögonblick. Du såg stunder där en bild skulle passa bra in - mycket plus i kanten! Bilderna på bryggan är några av dom snyggaste :)

Lycka till med bebis! Ta hand om dig och familjen !
Stor Kram Alexandra & Marcus"

Jacob & Sofie, familjebilder

”Olivia tog helt fantastiska bilder av vår familj! Alla kände sig avslappnade & det var faktiskt riktigt roligt. Resultatet blev långt mycket mer & bättre än vad vi ens kunde drömma om. Tack!”

Anna & Victor

"Vi gillade verkligen din energi och uppskattar att du gav oss tydliga instruktioner om hur vi skulle gå och stå. Skönt när man är ovan framför kameran."

STÄNG